Etikettallmänt
Läst 7848 ggr
[SvenA]
2010-12-04, 16:19

God jul och Gott nytt år 2010

Så har ännu ett år förflutit här på sajten och det är dags att fundera över hur det kommande årets ska bli för oss. Blir det bra eller dåligt tro? Vi får väl se tiden an och se sedan hur det blev under det närmaste året för oss alla.

Vi får väl se tiden an och se sedan hur det blev under det närmaste året för oss alla.

Men nu närmar vi oss också en av dom största resande helgen där vi ska åka till nära och kära. men kan vi göra den resan som vi vill göra ?

Får ni den riksfärdtjänsten som vi har behov av? Eller bara den vamliga färdtjänsresan som vi måste göra på grund av vårat funktionshinder?.

Eller är det så att ni måste ställa in besök som ni har planerat att göra. bara för att ni inte får den hjälp som ni måste ha,för att kunna genomföra resan på ett betryggande sätt ??

Berätta hur det fungerar för er, att resa en sådan här helg med funktionshinder som gör er beroende av en annan person för er förflyttning av något slag. Det kan vara allt fr ledsagarhjälp till personlig assistans, eller bara hjälp för att kunna komma ombord på tåg eller flyg. Allt är intressant att få reda på både positiva och negativa upplevelser.

Det är ett sätt för oss att visa hur samhället verkligen fungerar för personer som är beroende av andra för ett fungerande liv.

Till sist önskar jag och mina Medarbetare en riktigt God jul och ett Gott nytt år

Och vi hoppas att ni alla får det precis som ni själva vill ha det och inte som andra tycker att ni ska ha det

Leffe
2010-12-26, 17:09
Upp till toppen