Annons:
Etikettdagens-skratt
Läst 1653 ggr
[KinaSylejmani]
8/19/10, 2:24 AM

Grillning.

Efter fyra långa månader av kyla och vinter så är det äntligen vår och grillsäsongen är här.

Därför är det viktigt att påminna er alla om hur det går till, eftersom det är den enda matlagningen som en riktig man gör.

 Förmodligen eftersom det medför vissa risker (tändvätska, eld osv.).

 När en man erbjuder sig att grilla händer följande:

 Rutin:

 1. Kvinnan handlar all mat.

 2. Kvinnan gör en potatisrätt, sallad, vitlöksbröd, en eller ett par såser och förbereder efterrätten.

 3. Kvinnan marinerar köttet lägger det på ett fat tillsammans med de nödvändiga grillverktygen och eventuella kryddor. Sedan bär hon ut det till mannen som sitter bredvid grillen - med en öl i handen.

 Här kommer det viktiga:

4. MANNEN PLACERAR KÖTTET PÅ GRILLEN.

 Mera rutiner:

5. Kvinnan tar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, underlägg och så vidare.

 6. Kvinnan går ut till mannen och säger till honom att köttet bränns vid. Han tackar henne och frågar om hon kan gå in och hämta en öl till medan han försöker att rädda köttet!

 Viktigt igen:

7. MANNEN TAR BORT KÖTTET FRÅN GRILLEN OCH LÄMNAR ÖVER DET TILL KVINNAN.

 Ännu mera rutiner: 8. Kvinnan dukar fram tallrikar , glas, bestick, servetter, sallad, bröd, potatisen, såserna och bär ut dem till bordet där hon har lagt på en ren duk.

 9. Efter maten så dukar kvinnan av och diskar.

Och viktigast av allt:

 10. Alla tackar mannen så mycket för den utsökta maten och berömmer honom för hans färdigheter.

 11. Mannen frågar därpå kvinnan om hon har njutit av sin matlediga dag? När han ser hennes reaktion så kommer han fram till (det han har misstänkt länge) att det aldrig går att göra en kvinna nöjd!

Annons:
[SvenA]
8/20/10, 10:03 AM
#1

Vad ska man säga

[Beavis]
9/7/10, 5:00 PM
#2

Jag lever inte i ett par/sambo förhållande så vi respekterar varandra fortfarande.  Faktiskt rätt så jämlikt ännu.

Grilla gör jag mest med polarna så där e det varje man för sig själv.

Upp till toppen
Annons: